KLEINE ITALIE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kleine Italie. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:39 Goede pizza, erg snelle levering
24 sep 2022 om 20:15 Lekkere pizza’s & snelle levering.
22 sep 2022 om 4:20 Heerlijke pasta. Smullen mensen. Mijn mening: beste Italiaan in Delft. Goed gevuld, pizza's altijd rijkelijk belegt. Ik bestel nopit meer ergens anders.
19 sep 2022 om 20:57 Ik had een pizza met zeevruchten, er stond nergens bij dat deze pittig zou zijn en dat was hij dus wel. Ik kan daar niet tegen en heb dus de pizza weg moeten gooien. Tevens was die van mij maar ook die van mijn man (shoarmapizza) heel weinig belegd.
17 sep 2022 om 20:17 De pasta met truffel is hemels, een absolute aanrader
16 sep 2022 om 18:56 Pizza was koud, ijs was gesmolren
16 sep 2022 om 12:05 Niet mijn favoriete pasta.., de pesto (en de kip) had een rare smaak. Ook is €15 euro voor een bakje pasta + topping prijzig.. helaas niet voor herhaling vatbaar
14 sep 2022 om 7:04 Super pizza’s! Hier gaan wij vaker bestellen!
13 sep 2022 om 18:33 De eten was er zo snel en het was super lekker ik zal vaker bestellen bij klein Italië
12 sep 2022 om 23:30 Till next time
9 sep 2022 om 7:51 Heerlijke pizza's en goede bezoging! We bestellen de laatste tijd nergens anders meer.